Nano Lightener Cream Dianz Pixy - Celah Lipatan Hitam Murah

Brand: Dian Legacy Sdn Bhd

Product Code: DPX001

Availability: In Stock

Price: RM45.00
  • 2 or more RM40.00
  • 3 or more RM38.33

Nano Lightener Cream Extra Mint 15g New Packing

Makanla supplement apa pun tp yg celahhhh2 PEHA, KETIAK, BUKU LALI, LEHER, SIKU, LUTUT keras kematu tu tetap berkerak HITAM...BERDAKI...suami plak dah mula tegur MISS V dah semakin gelap...malunyaaaaa...

Lagi klau roomate kita tegur lagi malu....direct tegur maklumlah tinggal sebilik..ketiak hitam confrm dorang nampakkan..

tapiiii X lagi kalau kita rajin sapu dgn NANO LIGHTENING CREAM DIANZ PIXY

NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

==================================================

- keistimewaan produk
kesan seawal 7hari
- cream unik tanpa kimia ( perlu di simpan di dlm peti ais . ) untuk kekal lama.
- selepas buka perlu di habiskan dlm masa 1 bulan max 2bulan.
- memutihkan masalah utama wanita
- sesuai utk smua peringkat umur
- kkm approved
- 2kali sehari selepas mandi
- di guna di ketiak dan celahan miss v , siku dan lutut ( tidak di galakan area dada )
- cream berwarna light purple
- tiada bau - bauan ( sebab nk letak kt ketiak , nnt mix dgn dedorant , bau tingit lak )
- tak perlu di bilas ..
- boleh di gunakan deodorant ,selepas mggunakan cream ini
=====================

CARA GUNA NANO LIGHTENER CREAM :
sapu nipis 2kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah ( gelap ) . tak perlu di bilas.

NANO LIGHTENER CREAM
sms/whtsp/tele 012-3959266

Page Facebook : https://www.facebook.com/pages/Nano-Lightener-Cream-Dianz-Pixy/648187898530118?ref=bookmarks

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Q & A MENGENAI NANO LIGHTENER CREAM DIANZ PIXY

Q : Apa itu NANO LIGHTENER CREAM DIANZ?
A : Krim berwarna light purple tanpa bau-bauan berasaskan natural untuk mencerahkan bahagian gelap seawal 7 hari

Q : Berapa lama 1 botol NANO LIGHTENER CREAM DIANZ PIXY boleh tahan?
A : 1 botol / 10gm  boleh di gunakan maksima 2 bulan jika disimpan di dalam peti ais (contoh tempat telur) selepas dibuka

Q : Saya tiada peti ais, bagaimana ya?
A : Anda boleh menggunakan seperti biasa tetapi jika TIDAK disimpan di dalam peti ais, ketahanan krim mungkin bertahan 1 bulan sahaja berbanding di dlm peti ais (2 bulan)

Q : Saya beli kuantiti yang banyak 20 - 30 botol.  Perlu ke simpan semua di dalam peti ais?
A : TIDAK. Hanya perlu di simpan di dalam peti ais selepas krim di buka

Q : Macam mana cara menggunakan NANO LIGHTENER CREAM DIANZ PIXY?
A : Sapukan nipis di bahagian miss v (celah paha dan permukaan), ketiak, lutut, siku atau di bahagian gelap 2 kali sehari selepas mandi. Tidak perlu di bilas / basuh

Q : Lelaki boleh pakai  tak NANO LIGHTENER CREAM DIANZ PIXY?
A : Boleh digunakan LELAKI DAN WANITA SEAWAL usia bayi

Q : Baby boleh gunakan tak? 
A : Ya, boleh digunakan pada baby (contoh lutut hitam akibat merangkak)

Q : NANO LIGHTENER CREAM DIANZ PIXY boleh disapu di bahagian mana ??
A : Lutut, siku, buku lali, celah2 miss V, ketiak dan kawasan gelap berdaki. Ia tidak sesuai utk parut dan bibir gelap

Q : Boleh digunakan oleh ibu mengandung dan menyusu?
A : Ya tetapi tidak digalakkan sapu di bahagian dada (nyusu bayi)

Q : Selepas menggunakan NANO LIGHTENER CREAM DIANZ PIXY. boleh tak saya menggunakan deadorant?
A : Ya. Anda boleh memakai deadorant selepas menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ. Tidak perlu basuh atau bilas

Q : Adakah NANO LIGHTENER CREAM DIANZ PIXY mendapat kelulusan KKM?
A : Ya ADA. NOT150603581K

 

‚Äč

Write a review

Note: HTML is not translated!

Rating: Bad Good

Enter the code in the box below:

Best Seller