Sale

DYXY Cosmetic BB Cream Foundation

Product Code: DYXY001

Availability: In Stock

Price: RM139.00 RM120.00
  • 5 or more RM110.00
DYXY Cosmetic 3 in 1 Rutin Make Up Untuk Kulit Flawless Berseri...
 
DYXY COSMETIC TERDIRI DARIPADA 3 ITEM IAITU :
 
  • DYXY BC Cream Foundation
  • DYXY Green Tea Face Mist
  • DYXY Brush

‚Äč

BEST INFO BC CREAM 
Ramai yang tanya mcm mna ye BC CREAM (BCC) ni, betul ke tak perlu pakai bedak da?
Betol ke Tak Perlu nak Apply any Foundation dah ? 
Then lepas apply BCC nih dah tak perlu ke nak apply compact lagi ??
Ishhh ! Betol ke ?
Seriously jawapan kami adalah "YES, BETOL !" ...
Jom baca bawah nih apa yang BEST sangat dengan BCC nih...
 
 
BC Cream adalah revolusi baru solekan dari Korea yang menggabungkan BB Cream + Concealer... Krim diformulasikan dengan Mineral & Extract Arbutin yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
 
NO COMPACT POWDER
NO FILTER / CAMERA 360
NO PARUT JERAWAT
NO JERAGAT
NO SUNBURN
NO MUKA KUSAM
 
KELEBIHAN / FUNGSI DYXY BC CREAM :
 
  • Magic Foundation yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
  • SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
  • Kesan Flawless 3D yg nampak macam filter tapi masih natural
  • Texture yang sangat mudah meresap ke dalam kulit 
  • Menjimatkan masa untuk bersiap
  • Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif
  • Anti-Oily face. Tekstur krim yg sangat ringan & selesa dipakai
  • Mekap Tahan lama sehingga 8 jam
DYXY BC CREAM FOUNDATION :
 
  1. Beige : Untuk kulit yang cerah ala2 Chinese ataupun @ cerah sederhana. Tona kulit akan nampak lebih cerah, berseri & paling penting tak bercapuk /cakey
  2. Natural : Untuk tona kulit sawo matang & sederhana cerah . Jgn risau hitam manis pun boleh pakai, dia ikut tone kulit kita. Kulit akan lebih glowing & licin
Apa korang rasa bila ada yang bertanya soalan cam nih ....
"Eh ! Ko nih makeup ke tak nih ?? Kulit ko nampak flawless natural look macam awek korea lah & memang sangat WOW !"
 
Senang je nak apply BC Cream ni.. Tak melekit, tak berminyak.
Rasa light macam tak pakai apa2 je..... Muka fresh macam tak make up pun. Sesuai la untuk kaum wanita yg tak suka make up tebal....
Korang yg jenis tak suka pakai make up @ apa-apa kat muka tu memang sepadan dgn DYXY BC Cream coz dia ringan tapi boleh cover semua cela.
Jimat dasyat pulak tu.. Tahan lebih 3 bulan !
 
FUNGSI UTAMA DYXY FACE MIST GREEN TEA :
  • Menghilangkan jerawat halus
  • Wajah lebih segar & glowing
  • Kesan melecet sembuh
  • Kulit semakin lembab & tiada lagi masalah kulit kering
Face Mist dari DYXY ni bukan sebarang face mist, ia mengandungi mineral yang sangat bagus untuk kulit muka. Selalu kaum wanita ni kalau guna mekap, takut tumbuh jerawat kan?
Tapi dengan DYXY Face Mist, ia akan dapat melindungi kulit korang dari jerawat & juga masalah kulit kusam.
Dia punya effect glowing tu pulak buat kita rasa macam tak nak berenti dari belek muka kat cermin...

Write a review

Note: HTML is not translated!

Rating: Bad Good

Enter the code in the box below:

Best Seller