SW SlimmeWhite Kurus Cerah Serentak Murah

Product Code: SW001

Availability: In Stock

Price: RM120.00
  • 2 or more RM105.00
  • 3 or more RM96.67

"YESS! I DAH BERJAYA KURUS N PUTIH SERENTAK DGN SLIMMEWHITE!"
.
Dah macam2 produk i try, x pernah nak jadi. dah la beli produk kurus harga lain,produk putihkan kulit harga lain. Boleh pokai camni. Sib baek sis Wid kenalkan i ngan SlimmeWhite ni. Jus Pembakar lemak dan putihkan kulit paling berkesan! 4 hari je lesap lemak2 degil i taw..kulit i flawless gitu.. Thanks SlimmeWhite.!
.
~Puan Wawa, Seremban Negeri Sembilan"
.
.
============================
KELEBIHAN JUS SW SLIMMEWHITE
============================
.
(✔)PERTAMA DI ASIA. Gabungan Garcinia Cambogia dan Gluthation. Satu2nye jus yg boleh beri kesan 2 dlm 1 iaitu utk kurus dan putih.
.
(✔)100% HERBA. Tiada bahan terlarang di dalam jus sw slimmewhite. so anda x perlu risau sbb xde kesan sampingan. 
.
(✔)PRODUK MUSLIM. Dikilangkan dari kilang bertaraf GMP dan Muslim. So anda x perlu risau sbb produk dijamin bersih dan halal.
.
(✔)JUS THORBAEK DAN BERKESAN. Bakar lemak sampai 6x, detox 4x, halang karbo dan gula berlebihan, kurangkan selera makan. Anda boleh rasakan kesan seawal hari ke3.
.
(✔)BAIK UTK KESIHATAN. Melancarkan peredaran darah, tingkatkan metabolisma bdn, tambah tenaga tambahan. Anda akan sentiasa dalam keadaan bertenaga dan sihat.
.
(✔)MUDAH MINUM X PERLU BANCUH. Mudah sgt sbb minum terus dari botol tanpa perlu bancuh dgn Cup sukatan yang disediakan. Anda x perlu la bawa shaker ke sudu ke lagi 
lepas ni.

(✔)SENANG DIBAWA. Botol yang elegen yang mudah dibawa kemana2. Mudah la nak travel ke mana2 tanpa perlu risau produk tertinggal. sbb anda boleh bawa kemana saja.

(✔)KKM APPROVED. No ruj KKM 210915/08/304. Dah x perlu risau tentang kkm.

(✔)HARGA MURAH. Antara jus pembakar lemak dan putihkan kulit termurah dipasaran. Anda x perlu membazir dah pasni sbb x perlu beli produk2 berasingan. sbb Jus SW ni 2 
dalam 1.

(✔)UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN. Sangat sesuai untuk lelaki dan perempuan. So Asben n wife bleh la minum untuk kurus dan putih sesame..!

Write a review

Note: HTML is not translated!

Rating: Bad Good

Enter the code in the box below:

Best Seller