Sale

Amy Mascara BB Cream Murah

Brand: Amy Mascara

Product Code: AMB001

Availability: Out Of Stock

Price: RM79.90 RM60.00
  • 2 or more RM55.00

"MAKEUP UTK MUSLIMAH, SENANG UTK BERWUDUK KETIKA NAK MENUNAIKAN SOLAT" . Sebelum ni bila time nak solat je SUSAH betul, sebab nak kena cuci dulu muka betul-betul n kadang2 tu nak kena bawak MAKEUP REMOVER lah...sebab takut air Wuduk tak serap ke kulit,TAPI selepas jumpa AMY MASCARA BB CREAM ni mudah betul bila nak solat n lepas solat pun dah x perlu nak ambil masa utk makeup lagi. . Kenapa kulit boleh serap air, kerana kandunganya TIADA LAGSUNG SILIKON  sepertimana FOUNDATION LAIN dan ia terdiri dari mineral semulajadi. . Amy Mascara BB CREAM bukan sahaja bertindak nak tutup semua cela-cela kat muka uolss...malah ia jugak bertindak MERAWAT untuk segala msalaah kulit. . "Mudah, Ringkas & Suci Dengan SPF 35/PA++" 

Finishing tanpa sebarang bedak..jugak bertindak sebagai concealer mata, rawatan kulit..  Sesuai untuk pengguna yang ingin bermekap tetapi mempunyai masalah kulit bermasalah jerawat, jeragat Dan resdung ianya merawat ketika penggunaan, di syorkan juga untuk penguna muslimah kerana ia tiada bahan kimia Dan mineral based ingredient

Bedak Asas untuk Muslimah yang tiada Tandingan!!  Pertama di Malaysia Mesra Wudhuk Dan Mesra Solat. Menyerap Minyak Berlebihan Dari jenama lain sehingga 100% Serapan. Merawat kulit ketika penggunaan Menghilangkan JERAGAT & JERAWAT. Sepantas 1 minit, siap segera Tanpa bedak tambahan. Tiada bahan kimia terlarang di buat dari Extract Tumbuh-tumbuhan Serta buah-buahan. Diluluskan KKM & HALAL. Terjual 100,000 Botol dalam masa 5 bulan.

MANFAAT 10 DALAM 1  1. FOUNDATION  2. WHITENING  3. SUNBLOCK  4. CONCEALER  5. SKIN REPAIR  6. MOISTURIZER  7. OIL CONTROL  8. MAKE UP BASE  9. REFINE PORE  10. NIGHT MASKER 

 KELEBIHAN LOVELY BB CREAM  1. Mempunyai 1 Warna sahaja yang sesuai dengan semua jenis Kulit  2. Mengikut Aliran Darah  3. Mempunyai KKM  5. SPF35 yang mampu melindungi kulit dari Sinaran UV Berbahaya  6. Menutup cela parut , jeragat , pigmentasi  7. Tidak berminyak  8. Tidak Bertompok walaupun Berpeluh  9. Tidak merekah kat tepi hidung, tepi mulut  10. Kulit tak kering walaupun pakai dalam masa yg lama  11. Hasil solekan gebu, flawless dan glowing  12. Tahan sehingga 16 Jam  13. Tahan sehinggan 3 - 5 bulan  14. Mudah di pakai dan di bawa  15. Halal dan boleh dibawa solat dan wuduk kerana ia menyerap dllm kulit tidak menutup permukaan kulit .  


 

Write a review

Note: HTML is not translated!

Rating: Bad Good

Enter the code in the box below:

Best Seller