Sale

Lemonex Rahsia Kurus Tanpa Sengaja

Product Code: LMX001

Availability: In Stock

Price: RM139.00 RM120.00
  • 3 or more RM115.00

Berikut adalah 9 kelebihan jus LEMONEX untuk anda kurus atau kurangkan berat badan. 

  1. Tidak perlu berlapar 
  2. Tidak wajib bersenam
  3. Metabolisma cepat naik
  4. Detox
  5. Cepat mencairkan lemak
  6. Tiga kali lebih pantas melangsingkan berat badan
  7. Tenaga bertambah
  8. Tiga kali lebih pantas kecilkan perut
  9. Kurus dalam masa 14 hari

CARA MINUM LEMONEX

  1. Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan
  2. Minum air 2-3L sehari
  3. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula

CARA 3X LEBIH PANTAS DAN BERKESAN

  1. Minum Lemonex 1 sachet 15 minit sebelum sarapan
  2. Minum air putih sekurangnya 3L
  3. Jangan minum atau makan makanan manis
  4. Jangan makan makanan berminyak
  5. Senaman ringan 10-15 minit sahaja
  6. Kerap melakukan kerja2 yang mengeluarkan peluh.
KHASIAT BUAH LIMAU GEDANG (GRAPEFRUIT)
 
1. Buah LIMAU GEDANG ialah antara buah-buahan yang paling tinggi kandungan VITAMIN C di kalangan buah-buahan citrus malah jus buah limau gedang adalah pilihan paling terbaik untuk keperluan vitamin C di musim sejuk.
2. Mengandungi pelbagai vitamin dan galian antaranya ialah kalsium, glukosa, fosforus, kalium, lycopene, potasium dan serat yang tinggi.
3. Bioflavonoid – Mengurangkan risiko penyakit berbahaya seperti kanser, penyakit jantung dan tumor.
4. Meningkatkan metabolisme tubuh dan membantu tahap insulin yang lebih stabil dan membekalkan rasa kenyang yang lebih lama.
5. Mengurangkan masalah keletihan , demam, malaria, penyakit kencing manis ,sembelit, masalah kencing, masalah tubuh berasid, masalah pencernaan dan banyak lagi.
6. Antiseptik untuk luka, malah ia juga sesuai sebagai tonik hati.
7. Membantu mencantikkan kulit dan membuatkan kulit lebih lembab dan sihat serta membantu kulit kelihatan lebih muda terutama dengan kandungan potasium di dalam buah limau gedang membantu menghilangkan garis-garis halus dan kedutan di tubuh,
8. Mengurangkan risiko penyakit kanser prostat.
9. Tryptophan – Membantu dalam masalah insomnia bagi mendapat tidur yang lebih berkualiti.
10. Vitamin A dan vitamin C – Membantu pembentukan kolagen kulit sekaligus membantu mengekalkan keanjalan kulit, selain itu khasiat limau gedang juga turut membantu dalam mengurangkan risiko sinar matahari yang merbahaya kepada kulit.
 
Soalan lazim mengenai Lemonex Rahsia Terkurus Tanpa Sengaja 
 
1.LEMONEX UNTUK APA? 
Kuruskan badan,detox,bakar lemak anda dan jadikan anda lebih ringan dan sihat. 
 
2.SUSU ATAU JUS? 
Lemonex dalam bentuk serbuk.Premix Lemon drink.1 sachet dalam air 180ml dan minum.Mudah kan?
 
3.BERAPA LAMA TAHAN? 
1 botol ada 30 sachet.1 hari 1 sachet 15-30 minit sebelum sarapan pagi. So,1 botol lemonex untuk 30 hari. 
 
4.MEMANG BERKESAN KE? 
Tahap keberkesanan untuk setiap org pasti berbeza-beza.Setiap orang kan badan lain. So far Alhamdulillah customers LEMONEX majoriti berpuas hati,berjaya turunkan berat badan dan siap repeat orders untuk kawan-kawan yg lain. 
 
5.MACAM MANA RASANYA? 
Rasa lemon yang sedap.Walaupun bahan utamanya dari lemon dan grapefruits tapi rasanya sangat-sangat best..tak masam. 
 
6.BERAPA LAMA BOLEH NAMPAK KESAN? 
Kesan penurunan berat badan biasanya dapat lihat seawal 7 hari. Berdasarkan pengalaman dari customers LEMONEX ,ramai yang berat mereka dah mula berubah dalam 1-2 hari sahaja. 
 
7.ADA PANTANG LARANG? 
Actually tak ada apa2 pantang larang pun.Berat anda pasti turun walaupun anda makan seperti biasa dan tanpa senaman lansung. Tapi LEMONEX ada tips mudah untuk anda yang nak penurunan berat badan 3X ganda cepat.
 
8.ADA SIDE EFFECT TAK? CIRIT BIRIT DAN LAIN2? 
Tak ada side effect yang tak baik.Cirit birit tak ada tapi perut anda akan rasa lebih selesa sebab lemonex melawaskan pembuangan air besar anda. 
 
9.ADA SIDE EFFECT KALAU BERHENTI MINUM LEMONEX? KENA MAINTAIN MINUM?
Tak ada side effect kalau berhenti.Tak perlu maintain.Tapi majoriti customers LEMONEX tetap minum lemonex walaupun dah dapat berat ideal mereka,sebab katanya bagi energy dan boleh makan apa sahaja tapi tetap maintain kurus.Lagipun mudah nak amalkan lemonex.Dan sedap.
 
10. ADA KKM? ATAU APA-APA SIJIL? 
Lemonex diklasifikasikan sebagai bukan ubat oleh KKM,jadi Lemonex tidak dikawalselia oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah KKM.Lemonex yang dikilang di BOT Industries International Sdn Bhd ini sudah tentu memiliki sijil MESTI,HALAL,GMP dan HACCP 
 

Write a review

Note: HTML is not translated!

Rating: Bad Good

Enter the code in the box below:

Best Seller