Elite S7 Fat Burner Murah

Product Code: ES001

Availability: In Stock

Price: RM140.00

Ini adalah ejen pembakar lemak terunggul. Kandungan Fat Burner dalam Elite S7 ini terdiri daripada 7 bahan terbaik dunia yang diuji pakar. Terbukti power giler untuk mencairkan lemak dengan mudah.

 

·         POWER DETOX

Banyak toksin dalam tubuh adalah salah satu sebab kenapa ramai orang payah sangat nak kurus. Kandungan Power Detox ini akan membuang toksin dari badan 3X lebih cepat berbanding produk-produk lain di pasaran.

 

·         TRIPLE ENERGY BOOSTER

Dengan memakan satu sachet Elite S7 akan membuatkan anda 3 kali ganda lebih bertenaga dari biasa. Tak percaya??? Boleh try satu sachet dan try main futsal selama sejam. Kompem tak berhenti sampai habis game. Ia juga akan membuatkan anda tidak terasa lapar seterusnya mengurangkan perasaan ingin makan.

 

·         COLLAGEN

Kolagen adalah ramuan bonus dalam kandungan Elite S7. Selepas sebulan anda akan rasa perbezaan pada kulit anda. Ianya lebih cerah, anjal dan gebu.

                          

·         Elite S7 Membantu Pembakaran Lemak Dalam Badan Dengan Pantas Dan Meningkatkan Kadar Metabolisme.

·         Elite S7 Mengenyangkan Dalam Tempoh Yang Lebih Lama.

·         Elite S7 Membekalkan Tenaga Yang Mencukupi Untuk Tubuh Badan.

·         Elite S7 Membantu Membuang Toksin Yang Menjadi Punca Penyakit Dan Pertambahan Berat Badan.

 

Fat Burner Elite S7 Adalah Produk TERBAIK Untuk Anda Kerana Ia Dapat...

·         Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan

·         Melawaskan pembuangan air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi.

·         Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat semakin meningkat.. Anda tak perlu selalu ke klinik selepas ini.

·         Tiada Kesan Sampingan Kerana Produk Ini Diperbuat 100% Daripada Herba Terpilih

·         Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.

·         Sesuai untuk semua samada lelaki atau wanita

·         Harga yang terlajak murah dengan 4 fungsi dan khasiat yang berlainan. Anda tak perlu membeli produk yang banyak dan mahal.

·         Satu botol boleh tahan sehingga 40 hari (Kuantiti hidangan yang lebih banyak)

 

Tips :

 

·         Ambil Elite S7 Secara Konsisten Terus Menerus, Jangan Tinggalkan

·         Biasakan Mengambil Sarapan Pagi

·         Minum Air Kosong Dengan Banyak Dalam 2-3 Liter Sehari

·         Makan Dengan Kuantiti Sederhana Tetapi Kerap

·         Kurangkan Makanan Bergula Dan Berminyak

·         Dapatkan Tidur Dan Rehat Yang Cukup

·         Elakkan Mengambil Makanan Berat Pada Waktu Malam

 

·         Q.1 botol boleh tahan berapa lama?

A.1 botol mengandungi 40 sachet untuk 40 hari kalau ambil 1 sachet sehari. Tapi untuk optimum result disarankan ambil 1 sachet pagi & 1 sachet sebelum makan malam atau 2 sachet pagi.

·         Q.Cara minum Elite S7?

A.Ambil 1 sachet tuang dlm gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan ambilselepas bangun dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum Elite S7.

·         Q.Macam mana rasa Elite S7 ni?

A.Perisa mix berries yang sangat best. Rasa masam2 manis dan ada yang kata macam rasa asam boi

·         Q.Ada side effect tak?

A.InsyaAllah takde sebab bahan yang digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

·         Q.Kalau dah stop minum Elite S7 berat badan akan naik tak?

A.Tidak. Boleh stop kalau dah dapat berat badan ideal.

·         Q.Ada pantang larang? Coffee?

A.Pengguna Elite S7 tak perlu berpantang sebab Elite S7 adalah sejenis minuman bukan ubat.

·         Q.Perlu bersenam tak?

A.Terpulang….kalau bersenam or jogging is a bonus…lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan sangat-sangat membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan untuk mereka yang sibuk & takde masa nak exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.

·         Q.Kerap membuang air kecil diawal pengambilan Elite S7?

A.Tanda yang bagus kerana Elite S7 membantu melancarkan system perkumuhan. Pastikan ambil 3 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan badan terhidrat(kurang air)

·         Q.Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?

A.Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnya 1 jam.

·         Q.Orang mengandung boleh ambil tak?

A.Ibu mengandung dilarang daripada mengambil sebarang produk kurus.

·         Q.Ibu menyusu boleh ambil tak?

A.Ibu menyusu boleh ambil selepas 100 hari. Tapi jika anak still exclusive breastfeeding (menyusu badan sepenuhnya), kami tak galakkan consume Elite S7 sebab susu badan kita nak ada kalori untuk baby.

·         Q.Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh ambil?

A.Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh ambil S7. Takde masalah.

·         Q.Klu ambil S7 lepas tu berat makin naik macam mana?

A.Ingredients ni semua menguruskan. Kalo naik tu maybe sebab terlampau banyak makan dari biasa. Ada jugak yang ingat bila guna fat burner jadi lesen untuk makan lagi banyak. Makan macam biasa tapi tak boleh ubah pemakanan berganda-ganda dari normal.

·         Q.Kalau dah dapat berat badan ideal perlu teruskan ke tak?

A.Terpulang pada customer nak teruskan boleh, nak stop pun boleh.

·         Q.Fibroid or cyst boleh ambil tak?

A.InsyaAllah selamat

·         Q.Adakah S7 boleh hilangkan bau badan?

A.Active ingredient yang terdapat dalam S7 untuk menguruskan, membakar lemak & mencantikkan kulit sahaja. Kalau ada yang dapat menghilangkan bau badan tu bonus.

·         Q.Lepas minum kena tunggu 30 min dulu baru boleh makan ke atau sesaat lepas minum bole terus makan?

A.Tunggu sebentar at least kalau tak sabar sangat dalam 15 minit. Bagi dia settle down dalam sistem tubuh badan dulu

·         Q.Seawal umur berapa boleh minum s7?

A.Disarankan bermula umur 15 tahun.

·         Q.Customer yang ada tekanan darah rendah boleh minum tak?

A.Sebenarnya takde masalah tapi kalau ada simptom-simptom seperti jantung berdegup laju atau simptom-simptom lain perlu stop segera.

·         Q.Gastrik boleh minum tak?

A.Yes boleh. Tapi lepas 10 minit minum S7 kena makan. Jangan biar perut kosong.

·         Q.Dah cuba macam2 produk dan habis beribu RM tapi tak berkesan. Macam mana saya nak tau produk ni berkesan kat saya?

A.Takpe…memang ramai customer kami yg ada masalah sama mcm anda. Tapi end up diorang berterima kasih pada kami sebab kenalkan dgn S7 dan produk ni berkesan pada diorang. Tak rugi anda cuba dan anda boleh tengok result testimoni yang kami share setiap hari kat page elite s7 official.

·         Q.Period boleh minum s7 tak?

A.Yes boleh.

·         Q.Apakah kandungan elite s7 ?

A.Mix berries, L – carnitine, oat fibers, oligo fibers, guarana, acai berry, garcinia cambogia, green tea, cinnamon, capsicum, vitamin c, stevia, aloe vera

·         Q.Adakah produk ini halal dan adakah penghasilannya menepati standard piawaian yang ditetapkan?

A.– Produk dapat sijil halal dari Jakim
– Kilang ada status GMP (good manufacturing practice) dan MeSTI (makanan selamat tanggunhjawab industri) drpd KKM
– Produk ada lab test daripada lab USM yang mengesahkan tiada produk larangan seperti sibutramine
– Untuk mendapatkan kesemua ini, ia merupakan satu proses yang rumit dan teliti, dan Alhamdulillah elite s 7 lepas kesemuanya.

 

Write a review

Note: HTML is not translated!

Rating: Bad Good

Enter the code in the box below:

Best Seller